• sajam nautike split 2014 croatia boat show
  • gumenjak sajam nautike split 2014 croatia boat show
  • sajam nautike split 2014 croatia boat show
  • sajam nautike split 2014 croatia boat show
  • sajam nautike zagreb 2014
  • sajam nautike zagreb 2014
  • sajam nautike zagreb 2014
  • sajam nautike zagreb 2014
  • sajam nautike zagreb 2014
  • sajam nautike zagreb 2014

SAJAM NAUTIKE 2014

objavljeno u: SAJMOVI | 5

SAJAM NAUTIKE Zagreb / Split

SAJAM NAUTIKE ZAGREB 2014

sajam nautike zagreb 2014Duga povijesna tradicija sajmovanja datira još od 1242. godine kada je kralj Bela IV Zlatnom bulom Zagrebu dodijelio status slobodnog kraljevskog grada s pravom održavanja sajmova. Od tada pa do danas Zagreb njeguje ovu sajamsku tradiciju. Prva velika međunarodna izložba u Zagrebu održana je 1864. godine. Stoga nije slučajno da je u njegovu krilu nikao Zagrebački velesajam. Za razvoj Zagrebačkog velesajma naročito je značajno razdoblje 1956. godine. Zaslugom gradonačelnika Većeslava Holjevca, Velesajam premješten preko Save, od kada započinje i njegov puni zamah.
Zagrebački velesajam je od davne 1925 godine član i jedan od osnivača Svjetskog udruženja sajamskih organizatora. UFI – Union of International Fairs, koje danas broji 533 stalnih članova. Svjetskom kongresu kojega je već tri puta bio domaćin.

U cilju postizanja poslovne izvrsnosti, Zagrebački velesajam implementira komunikacijski i koncepcijski redizajn te programske, prostorne i tržište inovacije kojima se repozicionira u vodećeg organizatora događanja, sve sukladno svojoj misiji srca poslovne i društvene komunikacije Grada Zagreba i Republike Hrvatske.

SAJAM NAUTIKE SPLIT 2014 – Croatia Boat Show

sajam nautike split 2014 croatia boat showCroatia Boat Show jedna je od najperspektivnijih i najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda.
Dokaz o kvaliteti i raznovrsnoj ponudi sajma nisu samo titula i priznanja. Već i brojni posjetitelji te predstavnici domaćih i stranih medija, čiju pozornost ova smotra plovila privlači iz godine u godinu.
Sad već devetnaestogodišnji splitski brand – Croatia Boat Show – predstavlja jednu od dobro poznatih turističkih razglednica Hrvatske. Brojna atraktivna plovila na vezu, prodaja brodova, raznovrsni nautički sadržaji te idealno vrijeme za nove susrete i suradnje. Jedinstveni su razlozi da i vi sudjelujete u ovom sajmu nautike.

U posljednjem desetljeću. Sajam nautike Croatia Boat Show potvrdio je da su poslovni kontakti ostvareni za vrijeme sajma najbolji način povezivanja. U svijetu nautičke industrije i srodnih djelatnosti, naravno. Potvrda je to i činjenice da je sajam postao poveznica s Mediteranom za sve inozemne posjetitelje i izlagače.
Svakog proljeća, organizacijski tim Croatia Boat Showa kvalitetnom pripremom prostora i gradnjom tzv. plutajućeg sajamskog grada. Iznova omogućava izlagačima da u najboljem svjetlu i prirodnom ambijentu predstave svoje morske ljepotice.
Nakon punih devetnaest godina, ime Croatia Boat Show govori samo za sebe. Organizacijski tim ne posustaje u nastojanju da svaka naredna sezona bude još bolja.

Uživanje u krstarenju velikim plavetnilom želi Vam MANILAGO

5 Responses