DULKAN by MANILAGO

DULKAN by MANILAGO

Tvrtka Manilago kao novost na našim prostorima, od početka 2013. nudi vrhunske gumenjake renomiranog latvijskog proizvođača DULKAN BOATS.
Samo podrijetlo nam govori kako je riječ o gumenjacima izuzetnih karakteristika. One moraju udovoljiti zahtijevnim klimatskim uvjetima s kakvim su suočeni stanovnici Baltičkih zemalja.

Vezano za tu činjenicu, proizvođač se koristi isključivo visokokvalitetnim materijalima u izradi gumenjaka. Ručnom izradom svakog plovila koji nakon izlaska iz proizvodnje prolazi kroz tvorničko testiranje. Tako se osigurava kvaliteta svakog pojedinog plovila. Dulkan gumenjaci su izrađeni od kvalitetnog peteroslojnog PVC Valmex boat materijala (1250 g/m2) njemačke tvrtke Mehler tehnologies. Ostali dijelovi (podnice, ventili, vesla) također su europskog podrijetla pa samim tim udovoljavaju svim predviđenim normama zahtijevnog europskog tržišta.

Dulkan Gumenjaci su proizvedeni prema ISO-6185 standardu i certificirani od međunarodno priznate francuske certifikacijske tvrtke Bureau Veritas. Obzirom na sve potrebne dokumente o tehničkoj prihvatljivosti, prodaju Dulkan gumenjaka u RH odobrio je i Hrvatski registar brodova (CRS). Analizirajući prednosti i nedostatke trenutno dostupnih modela gumenjaka na hrvatskom tržištu. Tvrtka MANILAGO kao ovlašteni uvoznik za Dulkan boats, u ponudi ima više modela gumenjaka u različitim veličinama i bojama. Time omogućuje kvalitetan izbor za potrebe svakog kupca.

DULKAN BOATS gumenjaci bez kuke i prikolice

Kad se svemu doda činjenica da godišnji odmor možete provesti na moru u vlastitom plovilu. Pri tome za sve to ne morate imati prikolicu i kuku na vozilu. Samo trebate osigurati malo više prostora u prtljažniku, Dukan gumenjak je pravi izbor za Vas !!!

Za Vas smo pripremili gumenjake različitih karakteristika. Bilo da trebate mali čamac, ispod 2 metra, najmanji u grupi D290. Srednji predstavnik je dug malo preko 3m. Imamo za Vas i okretne gumenjake za brze manipulacije. Best Buy je ujedno i najtraženji gumenjak D400. A za one koji vole komoditet tu je i D420 sa dužinom preko 4 metra. Sa svim tim karakteristikama vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju. Slobodno razgledajte modele D290, D325, D345, D370, D400, D420 ili nas jednostavno kontaktirajte… Mi smo ovdje zbog Vas!

 


DULKAN by MANILAGO VIDEO – PROMOTIVNI SPOT

Uživanje u krstarenju velikim plavetnilom želi Vam MANILAGO