Gumenjaci DULKAN by MANILAGO

Gumenjaci Dulkan

Gumenjaci Dulkan made in europeTvrtka Manilago kao novost na našim prostorima, od početka 2013. nudi vrhunske gumenjake renomiranog latvijskog proizvođača gumenjaci DULKAN BOATS. Gumenjaci Dulkan by ManilagoSamo podrijetlo nam govori kako je riječ o gumenjacima izuzetnih karakteristika koje moraju udovoljiti zahtijevnim klimatskim uvjetima s kakvim su suočeni stanovnici Baltičkih zemalja. Vezano za tu činjenicu, proizvođač se koristi isključivo visokokvalitetnim materijalima u izradi gumenjaka kao i ručnom izradom svakog plovila. Nakon izlaska iz proizvodnje prolazi kroz tvorničko testiranje kako bi se osigurala kvaliteta svakog pojedinog plovila.

Gumenjaci Dulkan su izrađeni od kvalitetnog peteroslojnog PVC Valmex boat materijala (1250 g/m2) njemačke tvrtke Mehler tehnologies. Ostali dijelovi (podnice, ventili, vesla) također su europskog podrijetla pa samim tim udovoljavaju svim predviđenim normama zahtijevnog europskog tržišta. Gumenjaci Dulkan su proizvedeni prema ISO-6185 standardu i certificirani od međunarodno priznate francuske certifikacijske tvrtke Bureau Veritas.

Gumenjaci Dulkan TEST 1

Obzirom na sve potrebne dokumente o tehničkoj prihvatljivosti, prodaju Dulkan gumenjaka u RH odobrio je i Hrvatski registar brodova (CRS). Analizirajući prednosti i nedostatke trenutno dostupnih modela gumenjaka na hrvatskom tržištu, tvrtka MANILAGO, kao ovlašteni uvoznik za Dulkan boats, u ponudi ima više modela gumenjaka u različitim veličinama i bojama. Takav stav omogućuje kvalitetan izbor za potrebe svakog kupca.

Pored već navedenih razloga, prednost Dulkan gumenjaka je trogodišnje jamstvo, podrijetlo proizvoda – EU, te svakako prihvatljive cijene! Kad se svemu doda činjenica da godišnji odmor možete provesti na moru u vlastitom plovilu. Pri tome za sve to ne morate imati prikolicu i kuku na vozilu. Samo trebate osigurati malo više prostora u prtljažniku. Dukan gumenjak je pravi izbor za Vas !!!

Uživanje u krstarenju velikim plavetnilom želi Vam MANILAGO

manilago-dulkan-pp1MANILAGO

dulkan logo noviM. Basarovića 26

10408 Velika Mlaka

Ovlašteni zastupnik tvrtke DULKAN Latvia za Republiku Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Sloveniju

Za sva pitanja kontaktirajte nas putem naše kontakt stranice

Gumenjaci Dulkan by MANILAGO – kontakt